Поділитись:

Луцькрада відмовилась повертати підприємцю сквер на Конякіна

Понеділок, 12 грудня 2016, 10:36
Луцькрада відмовилась повертати підприємцю сквер на Конякіна

Луцька міська рада відмовила підприємцю, який облаштував сквер по вулиці Конякіна, 37а, у продовженні оренди земельної ділянки.

Про це йдеться у відповіді депутатів міськради на електронну петицію.

Нагадаємо: підприємець Сергій Климюк власним коштом облаштував сквер за вказаною адресою, зокрема збудував дитячий майданчик, велодром, висадив газони, а також встановив торговий павільйон та літнє кафе. Натомість міська влада побачила у його діях чимало порушень, тож заборонила підприємницьку діяльність та конфіскувала майно.

Мешканці прилеглих будинків стали на захист підприємця, адже саме він облаштував зону відпочинку на місці пустки і утримує її в належному стані. Тож люди зареєстрували петицію на сайті Єдиной системи місцевих петицій із вимогою повернути земельну ділянку Сергію Климюку.

"Вимагаємо від представників влади вибачитись за свої дії перед унікальною людиною, волонтером з 20-ти річним стажем по благоустрою міста. Климюк Сергій вчить дітей на власному досвіді змалечку любити своє місто, шанувати природу і самим створювати навколишню красу. Тому заслуговує не тільки великої пошани, а й допомоги й підтримки з боку міської влади", – йшлося у зверненні.

Розглянувши електронну петицію, представники міської влади зазначили, що вказане питання розглядалось Луцькою міською радою, та, за результатами розгляду, було встановлено, що Климюк С.В. на орендованій земельній ділянці без будь-яких дозвільних документів, розмістив торговий павільйон та облаштував літнє кафе, що є порушенням договору оренди землі, укладеного з Луцькою міською радою 04.12.2009, а також Правил благоустрою міста Луцька.

Тож Луцька міська рада вирішили відмовити підприємцю у поновленні договору оренди землі для обслуговування торгового павільйону, літнього кафе та дитячого автомістечка на вул. Конякіна, 37а.

Крім того, на даний час триває судовий розгляд апеляційної скарги Сергія Климюка на рішення Господарського суду Волинської області від 04.07.2016, яким його зобов'язано
повернути Луцькій міській раді по акту приймання-передачі земельну ділянку по вул. Кравчука, 37а.

"Подальше вирішення питання функціонування тимчасової споруди по вул. Конякіна, 37а буде можливим після закінчення судового розгляду та вступу в законну силу рішення суду із вищевказаного питання", – йдеться у відповіді на петицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів