Поділитись:

На Волині – конкурс на кращий туристичний логотип

Вівторок, 13 грудня 2016, 09:45
На Волині – конкурс на кращий туристичний логотип

На Волині оголосили конкурс на розробку туристичного логотипу області.

Про це повідомляє організатор конкурсу – Департамент інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації у Facebook.

"Логотип – будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність області та ідентифікувати його серед інших; постійний графічний, словесний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований з зображенням, літерами, цифрами, словами або без них", – зазначається у загальних положеннях про конкурс.

Зі слів організаторів, конкурс проводиться з метою розробки туристичного логотипу Волинської області для формування позитивного іміджу, промоції та ідентифікації туристичного потенціалу Волині в Україні та закордоном.

Участь у конкурсі безкоштовна.

У конкурсі можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Переможець конкурсу на розробку туристичного логотипу отримує винагороду у розмірі 10 000 (десять тисяч) грн за рахунок коштів, передбачених Програмою розвитку туризму та рекреації у Волинській області на 2016 – 2020 роки.

З умовами конкурсу та вимогами до конкурсних робіт можна ознайомитись у Положенні, розміщеному на сайті Департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації у Facebook.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024