Поділитись:

Волинські школи долучаться до всеукраїнської акції "Shakespeare Day"

Вівторок, 13 грудня 2016, 18:51
Волинські школи долучаться до всеукраїнської акції «Shakespeare Day»

У 60 школах у всій країні відбудеться "День Шекспіра".

Акцію запланували на 14 грудня. Оскільки п'єси Шекспіра створені передусім для сцени, а під час читання у них можна не помітити багато захопливих деталей, учні гратимуть у виставах, де свої ролі виконуватимуть англійською мовою, – повідомляють організтори.

Цього дня також відбудуться відкриті уроки та розмовні клуби англійською. Волинську область на всеукраїнській акції представлятимуть:

  • Нововолинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5, м.Нововолинськ, Волинська область (Ірина Панасюк, [email protected]);
  • Школи Зимнівської територіальної громади Володимир-Волинського району, Волинська область (Галина, [email protected]);
  • Загальноосвітня школа I-III ступеня №1-гімназія ім.Газіна, смт Ратне, Волинська область (Елла Бохенська, [email protected]).

Для студентів ВНЗ цього дня будуть діяти дискусійні клуби англійською мовою щодо культурної дипломатії чи теорії м'якої сили.

Всі події передбачають інтерактивний підхід: школярі, вчителі та студенти можуть ділитись своїми висновками, ідеями чи фото світлинами з подій у соціальних мережах під хештегом #WeekOfEnglish.

День англійської мови у навчальних закладах відбудеться за підтримки Міністерства освіти та науки України, Британської Ради в Україні та громадської ініціативи GoGlobal.

Проект реалізовується в рамках Тижня англійської мови. З 12-го до 18-го грудня у всій країні заплановані заходи із вивчення та користування англійською мовою. Проект присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямований на популяризацію вивчення англійської мови в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів