Поділитись:

Які проекти у Володимирі відклали через війну

Понеділок, 08 серпня 2022, 18:24
Які проекти у Володимирі відклали через війну

З початком повномасштабного вторгнення низку важливих капітальних проектів у Володимирі призупинилася на невизначений термін. 

Про це у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповів міський голова Ігор Пальонка.

«В цьому році ми мали здати в експлуатацію після капітального ремонту наш стадіон. Ми попереднього року витратили близько 11 мільйонів гривень – міняли доріжки, робили поліуретанове покриття, ремонтували трибуни. Зробили все гарно, і залишилися буквально останні штрихи – облаштувати огорожу, прокласти бруківку на початку. Ми це все зупинили. І я не можу знати, коли відновляться роботи», – сказав мер.

Які проекти у Володимирі відклали через війну 

Також у місті планували відремонтувати 12 вулиць. На одній із них планували поміняти мережі водопостачання, каналізації, зробити покриття і тротуари. Але містові вдалося зробити тільки проектну документацію. 

«У Слов'янському парку мали робити гарний майданчик, де мав бути воркаут, де мав бути дитячий майданчик і зона для скейтерів. Загалом на це хотіли витратити 4 мільйони гривень. Але довелося припинити. Сьогодні, зважаючи на те, що відбувається, ми частково допомагаємо лікарні – придбали нове обладнання, ремонти робили. Далі – благоустрій міста. Купили комунальникам мережі, трубопроводи, які вони міняють своїми силами. Найбільше – це теплопостачання, дещо менше водоканал. Комунальники міняють засувки, бо є сьогодні рекомендації, щоб кожен будинок перекривався своїми засувками, бо не дай бог обстріли – щоб все місто не лишилося без води», – пояснює мер. 

Крім того, місто планово переводить котли на тверде паливо, готуючись до важкої зими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів