Поділитись:

«Непроїзний»: ЗСУ знову обстріляли Антонівський міст біля окупованого Херсона

Неділя, 14 серпня 2022, 16:43
«Непроїзний»: ЗСУ знову обстріляли Антонівський міст біля окупованого Херсона

фото ілюстративне

Українські захисники у ніч на неділю, 14 серпня, вкотре вдарили по Антонівському мосту в окупованому Херсоні. Наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку.

Про це розповіла керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, – повідомляє «Слово і Діло».

«Знову завдано удар по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний», – сказала Гуменюк.

З її слів, удари ЗСУ по мостах у Херсонській області ускладнюють для окупантів перевезення важкої техніки та боєприпасів. При цьому Гуменюк наголосила, що це не означає, що мости повністю пошкоджені. Цю інформацію уточнюють спеціалісти.

«Наразі ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег для того, щоб відчувати себе у безпеці», – додала речниця.

В ОК «Південь» повідомили, що за Антонівським автомобільним мостом закріплено статус «непроїзний».

Нагадаємо: вперше українські сили завдали ударів по Антонівському мосту в захопленому Херсоні 26 липня. У ніч на 8 серпня влада регіону повідомила про пошкодження дорожнього полотна й техніки будівельників. Проте несучі елементи не постраждали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів