Поділитись:

На території військового містечка в Луцьку зведуть будинок на 300 квартир

П'ятниця, 16 грудня 2016, 12:46
На території військового містечка в Луцьку зведуть будинок на 300 квартир

На території 51 та 54 військового містечка на вулиці Стрілецькій планується побудувати будинок на 300 квартир.

Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Керівник Волинської ОДА поділився своїми планами щодо використання території військового аеродрому, 51 та 54 військового містечка на вулиці Стрілецькій, що займають близько 12 га землі.

Зі слів Володимира Гунчика, представницька делегація від Міністерства оборони України обстежила цю територію. В результаті було вирішено, що за рахунок коштів Державного бюджету і співфінансування з міського бюджету, а також бюджету Ківерцівського району військове містечко № 51 і частина військового містечка № 54 будуть передислоковані безпосередньо на територію військового аеродрому. Відтак, звільниться близько 11 га землі, де планується побудувати будинок на 300 квартир, 10-та частина яких буде надана ветеранам АТО, Збройних сил України та афганців.

Днями прийшло підтвердження від командувача військово-повітряних сил України пана Дроздова про те, що Міністерство оборони і Генеральний штаб погодили пропозицію щодо розміщення на території військового аеродрому цивільного терміналу.

Надрукувати
мітки:
коментарів