Поділитись:

Саганюку "тепло" з "Амілою", – депутат про ремонт доріг у Володимирі-Волинському

П'ятниця, 16 грудня 2016, 15:00
Саганюку

Депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич переконаний, що мер Володимира-Волинського Петро Саганюк тісно співпрацює з фірмою "Аміла", яка неякісно виконала ремонт дороги на вулиці Ковельській.

Про це він заявив в інтерв'ю для Ділового видання Волині "Конкурент".

Обранець громади каже, що всі фірми, які хочуть робити дороги у місті, стикаються з Саганюком, який унеможливлює їхні бажання

"Коли приходять нормальні люди, показують свої здобутки та пропонують дешевші послуги, то той самий Саганюк їм каже розібрати стару тротуарну плитку і покласти в іншому місці, а він подивиться, як вони працюють. Поважаюча себе фірма розвернеться та піде геть, а Саганюку тільки добре", – розповів політик.

оли у нас є гроші в міському бюджеті, наприклад 20 мільйонів гривень, то в липні можна одночасно робити кілька вулиць, але ні, вони чекають поки "Аміла" доробить одну вулицю та перейде на іншу, бо це "свої", біля яких вони себе почувають дуже тепло", – додав Зінкевич.

Сам мер Володимира-Волинського також критикував діяльність "Аміли" та казав, що за "базар доведеться відповідати". Своє чергою, Зінкевич зауважив, що це стиль Саганюка: говорити одне – робити інше.

"Це його стиль: офіційно, для журналістів, сказати одне, а зробити, підписати документи, дати вказівки зовсім протилежні", – зазначив він.

Щодо вулиці Ковельської, неякісний ремонт якої проводила саме "Аміла", то депутат зауважив, що тендер пройшов законно, оскільки саме ними було запропоновано найнижчу ціну. Разом із тим, він скептично дивиться на те, що "Амілу" змусять виправити невдалу роботу.

""Аміла" вище голови не стрибне, тим більше з їхнім контингентом", – підкреслив обранець громади.

Незабаром читайте на сторінках Ділового видання Волині "Конкурент" повне інтерв'ю з волонтером, депутатом Волинської обласної ради, членом фракції "Самопоміч" Костянтином Зінкевичем.

Надрукувати
мітки:
коментарів