Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 24 серпня

Середа, 24 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 24 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 24 серпня:

Про замінування ТРЦ «Порт Сіті»

24 серпня, в День Незалежності України нашою державою прокотилась хвиля повідомлень про мінування найбільш людних місць.

Хвиля повідомлень про замінування не оминула й обласного центру Волині – Луцька.

«Шановні гості і партнери маємо повідомлення про замінування ТРЦ просимо залишатись в укритті деякий час поки фахівці не перевірять ТРЦ. Дякуємо за розуміння», – йдеться в повідомленні.

На місці ймовірного замінування працюють фахівці відповідних служб.

За інформацією пресслужби ГУ НП у Волинській області інформація про замінування ТРЦ не підтвердилась.

Про луцьких спецпризначенців, які перетворюють ворогів у добриво

Воїни з луцького окремого загону спеціального призначення «Любарт» оприлюднили відеозапис того, як наводять українську артилерію на ворожі мішені.

«Сучасну війну важко уявити без аеророзвідки. Коли працюють коригувальники вогню "Любарта" – окупанти неодмінно стають добривом. Ласкаво просимо до пекла!» – пишуть спецпризначенці.

Про випадкове вбивство пенсіонером падчерки

У Володимирському районі 66-річний чоловік випадково застрелив з мисливської рушниці свою падчерку.

Трагічний випадок трапився у вівторок, 23 серпня, у селі Замости Володимирського району. Як повідомили правоохоронці, 66-річний місцевий мешканець під час розряджання мисливської гладкоствольної рушниці випадково здійснив постріл у тулуб своїй падчерці – 29-річній володимирчанці.

Жінка померла під час проведення реанімаційних заходів у кареті швидкої допомоги. 

Пенсіонера затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже оголосили йому про підозру за ст. 119 КК України. Мова йде про вбивство через необережність. За це чоловіку загрожує від трьох до п‘яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів