Поділитись:

У керівника ДСНС Волині – новий заступник (фото)

Субота, 03 вересня 2022, 14:02
У керівника ДСНС Волині – новий заступник (фото)

У ГУ ДСНС Волинської області представили новопризначеного заступника начальника ГУ ДСНС області Василя Оліферчука.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Представлення Василя Оліферчука відбулося у ГУ ДСНС Волинської області під час зустрічі з директором Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України полковником служби цивільного захисту Олександром Чекригіним. На нараді також був присутній начальник ГУ ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

Новий заступник начальника ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту Василь Оліферчук призначений наказом ДСНС України № 509 від 1 вересня 2022 року. До цього він обіймав посаду начальника Луцького районного управління ДСНС у Волинській області.

Олександр Чекригін провів також службову нараду із співробітниками наглядового блоку. Він подякував кожному за якісне виконання посадових обов’язків, високу професійність та принциповість у вирішенні службових питань щодо нагляду та контролю за станом пожежної, техногенної безпеки на об’єктах, в установах і закладах на території Волині.

У керівника ДСНС Волині – новий заступник (фото) 

У керівника ДСНС Волині – новий заступник (фото) 

Особливу увагу на нараді приділили питанням забезпечення належних безпечних умов навчання у закладах освіти, необхідності постійного контролю цього питання та безпосередній участі співробітників служби 101 у навчальному процесі дітей основам безпеки з врахуванням викликів сьогодення.

З особовим складом обговорили шляхи покращення службової діяльності, пропозиції щодо внесення змін до нормативно-правових актів, створення аналітичних матеріалів та ефективних електронних продуктів відповідно до вимог часу для покращення рівня цивільного захисту, взаєморозуміння фахівців ДСНС із органами влади, суб’єктами господарювання в цій сфері тощо.

У керівника ДСНС Волині – новий заступник (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів