Поділитись:

Луцький "Кромберг енд Шуберт" змінив назву

Вівторок, 20 грудня 2016, 17:38
Луцький «Кромберг енд Шуберт» змінив назву

«Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ»«Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ»

Підприємство "Кромберг енд Шуберт Україна", розташоване на окраїні Луцька, нещодавно змінило свою назву.

Таку інформацію "Конкурент" отримав з Єдиного держреєстру юридичних осіб.

Судячи з офіційного джерела, юридичну особу "Кромберг енд Шуберт Україна" було ліквідовано, а за її адресою зареєстровано "Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ". Крім того, створено ще одну юридичну особу у Житомирській області, яка отримала назву "Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ".

Як відомо, 16 квітня 2016 року на окраїні міста Житомир запрацював новозбудований завод, аналогічний тому, що біля Луцька.

Як пояснила у коментарі "Конкуренту" піар-менеджер компанії Тетяна Сомова, таке перейменування пов'язане з бажанням уніфікувати назву і жодним чином не зумовлене змінами в управлінні, менеджменті чи політиці.

Тетяна Сомова зауважує: "Кромберг енд Шуберт" – це корпорація, яка має понад 30 заводів у всьому світі. З огляду на це, існує певний алгоритм формування назв.

"Першим елементом назви завжди є "Кромберг енд Шуберт". Другий елемент – це назва країни, в якій розташоване виробництво. І третій – це місто", – каже піар-менеджер.

"В Україні спочатку був лише завод в Луцьку і він називався "Кромберг енд Шуберт Україна". Потім, коли відкрили другий завод поблизу Житомира, останній отримав назву "Кромберг енд Шуберт Житомир". Але це не відповідало тому, як прийнято називати заводи в світі", – пояснює Тетяна Сомова.

"Тільки з цією метою, для спрощення розуміння власників, для спрощення документообігу, зробили зміну назви", – наголошує вона.

Підприємство «Кромберг енд Шуберт» під Луцьком з висоти пташиного польотуПідприємство «Кромберг енд Шуберт» під Луцьком з висоти пташиного польоту

Довідково:

"Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ" зареєстроване в селі Рованці Луцького району, на вулиці Європейська, 1.

Засновником підприємства вказано "КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ ХОЛДІНГ ГМБХ", розміщене в Австрії.

Власником істотної участі і кінцевим бенефіціаром є Кромберг Ханс-Отто, Німеччина.

Технічним директором підприємства є Славомір Качмарек. Фінансовим директором – Олександр Шаварський.

Серед керівників, які мають право підпису, вказано також Ларису Сердюк та Альону Хабошу.

Надрукувати
мітки:
коментарів