Поділитись:

На Волині завершують реалізацію інвестиційних проектів

Середа, 21 грудня 2016, 11:32
На Волині завершують реалізацію інвестиційних проектів

Із передбачених для Волині 91,5 млн гривень з фонду регіонального розвитку на рахунки головних розпорядників кошти надійшли в повному обсязі.

Касових видатків проведено на суму 58, 5 млн. Залишок коштів на рахунках розпорядників становить 33 млн. Про це розповіла начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Лілія Павлова 20 грудня під час наради, – повідомляє відділ інформаційної політики у Волинській ОДА.

Освоєння коштів відбувається динамічно. Як зазначила Павлова, на 2017 рік перехідними залишаються лише два об'єкти: реконструкція приміщення ДНЗ с. Старосілля Іваничівського району та реконструкція селищного водозабору в смт Люблинець Ковельського району. На інших же об'єктах роботи будуть завершені до кінця 2016.

Нині ж фахівці управління капітального будівництва облдержадміністрації опрацьовують подані підрядниками акти виконаних робіт щодо виконаних об'єктів.

Повідомила Лілія Павлова і про освоєння субвенційних коштів із Державного бюджету, які вже надійшли у повному обсязі в сумі 74, 8 млн гривень.

"В управлінні капітального будівництва узагальнено інформацію, надану районними державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, щодо стану освоєння коштів субвенції. Відповідно до отриманих даних, касові видатки нині становили 45,8 млн гривень. Ці кошти спрямовуються на 182 об'єкти соціально-культурної сфери, – повідомила вона.

Нині субвенційних коштів освоєно на суму 39,3 млн гривень. Середній відсоток виконання на цих об'єктах в області становить 61 %. Найвищий показник освоєння субвенції (від 55-ти до 100 %) зафіксовано в містах обласного значення. Серед регіонів лідерами в освоєнні коштів є Локачинський, Ківерцівський, Ратнівський, Іваничівський, Рожищенській, Турійський райони.

Надрукувати
мітки:
коментарів