Поділитись:

Окупанти почали «операцію зі згортання» під Балаклією та Ізюмом

Субота, 10 вересня 2022, 18:29
Окупанти почали «операцію зі згортання» під Балаклією та Ізюмом

Міністерство оборони росії заявило, що російські збройні формування провели перегрупування підрозділів, які перебували у Куп’янську та Ізюмі Харківської області.

Про це повідомляє пресслужба міністерства, пише «Суспільне».

«Для досягнення заявлених цілей спеціальної військової операції зі звільнення Донбасу ухвалено рішення перегрупувати російські війська, що знаходяться в районах Балаклії та Ізюму для нарощування зусиль на Донецькому напрямку», — йдеться у повідомленні.

Росіяни стверджують, що протягом трьох діб провели «операцію зі згортання та організованого перекидання ізюмсько-балаклійського угруповання військ» на територію так званої «Донецької Народної Республіки».

«У ході цієї операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів із позначенням реальних дій військ», — йдеться у повідомленні.

У міністерстві заявили, що завдали по українських військах удари у відповідь, нібито знищивши понад дві тисячі «українських та іноземних бойовиків».

Нагадаємо, що Горохівська територіальна громада попрощається із загиблим захисником України Назаром Радчуком із села Бистровиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів