Поділитись:

"Святкуймо Різдво з усім світом": лучан запрошують на пісенне дійство

Четвер, 22 грудня 2016, 11:18

В рамках відзначення 500-річчя Реформації в Україні у Луцьку відбудеться всеукраїнське пісенне дійство "Різдво з усім світом".

Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет ініціює проведення заходу в масштабах усієї Волинської області, – повідомляють організатори.

У населених пунктах Волині, де представлені протестантські громади, будуть організовані різдвяні дійства, мета яких – закликати українців до відзначення Народження Спасителя Ісуса Христа та до спільної молитви за Україну. Ціль заходу – в спільному святкуванні Різдва об`єднати усіх християн навколо біблійних цінностей!

Подібні флешмоби відбудуться практично у всіх обласних і районних центрах України, та наймаштабніше дійство пройде на Європейській площі столиці, в якому заспівають 2017 хористів з усієї країни.

Участь в акції у Луцьку візьмуть понад 400 учасників хорів, які своїм співом подарують різдвяний настрій усім присутнім, а до слова привітання і молитви запрошені священнослужителі церков Луцька та представники влади.

Організатори закликають усіх лучан та гостей міста приєднатися до спільної хвали Народженому Спасителю. Христос народився, славімо Його!

Захід відбудеться 25 грудня о 15 годині на Театральному майдані.

Надрукувати
мітки:
коментарів