Поділитись:

"Волиньбаскет" – "Черкаські мавпи": лицарі боролися, але недотиснули

Середа, 20 січня 2016, 09:38

"Волиньбаскет-WOG" у запеклій боротьбі поступилася на своєму полі "Черкаським мавпам" з рахунком 88:96.

"Черкаські Мавпи" стали останньою командою, яка завітала до Луцька у межах цього розіграшу Суперліги Фаворит Спорт. Протягом трьох найближчих днів ці суперники мають зустрітися двічі на майданчику "Волиньбаскета". Про це пише Федерація баскетболу України.

З перших хвилин матчу команди вдалися до результативних дій. На активність Полюляка під чужим кошиком гості відповіли двома триочковими Сизова, але відірватися не змогли, адже у господарів знайшовся свій майстер триочкових – Рудаков чотири рази поспіль досягав мети. Крім того, "Волиньбаскет" прекрасно діяв на підборах під чужим щитом. Як наслідок, 21:17 за дві хвилини до завершення першої чверті і Максим Міхельсон взяв тайм-аут. Подіяло не дуже. 26:22 після першої чверті.

На початку другої 10-хвилинки Хакім Джексон збільшив перевагу господарів до шести очок. Лицарі не плели хитромудрих комбінацій, але у простому баскетболі на зустрічних курсах не пасували перед мавпами. Коли перевага майже розтанула, вже Чайковський взяв тайм-аут. На екваторі чверті Сизов вивів гостей вперед, як виявилося, до першої атаки Луцька. Невдовзі снайперські якості у кидках з триочкової зони проявив Тимощук, за ним двічі відзначився наймолодший гравець матчу Кісільчук. 44:39 і Міхельсон змушений знову взяти тайм-аут за дві з половиною хвилини до перерви. Кінцівку другої чверті краще провели черкащани. 47:47 – Перша половина.

У третій чверті мавпи активізувалися, коли їхня перевага сягнула 9 очок, Чайковський взяв тайм-аут. Комбінації лучан були нехитрими, але приціл повернувся. За хвилину до завершення Рудаков зрівняв рахунок 68:68. Кінець третьої чверті.

На початку заключної 10-тихвилинки лучани вийшли вперед, але рівновагу було порушено ненадовго. Більше того, мавпи додали і вже Давидюк слем-данком зафіксував 9-очкову перевагу гостей. А за ним Кобець довів перевагу до 12 очок. Спробу зробити камбек розпочав триочковим Кісільчук, її підтримав Рудаков та прогалини у захисті допомагали мавпам. До того ж вони добре скористалися тактикою дрібного фолу. На останній хвилині Полюляк скоротив рахунок до шести очок, але Кобець триочковим не дав інтризі повернутися. 88:96. Мавпи перемагають і посідають четерту сходинку в таблиці.

Серію з трьох домашніх матчей "Волиньбаскет-WOG" розпочав з поразки. У четвер на цьому ж паркеті ці ж суперники зустрінуться знову.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 січня 2024
22 грудня 2022
11 жовтня 2022
21 травня 2022
18 травня 2022
22 березня 2022
22 листопада 2021
25 жовтня 2021
11 жовтня 2021
02 вересня 2021