Поділитись:

"Це ненормально!" – активіст про брехню головної муніципалки Луцька

П'ятниця, 23 грудня 2016, 11:53
«Це ненормально!» – активіст про брехню головної муніципалки Луцька

Громадський активіст Михайло Шелеп просить покарати начальницю муніципальної поліції Юлію Сиротинську за "публічну брехню".

Юлія Сиротинська заявила, що здала сесію екстерном, а у львівському відділенні Інституту державного управління при Президентові України зазначили, що студентка Сиротинська дійсно мала складати іспити та заліки із 7 до 22 листопада, однак на сесії її не було, і вона має академічну заборгованість. Про це Михайло Шелеп сказав 23 грудня під час засідання депутатської комісії з питань прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

"Вона заявила, що здала сесія екстерном, а документ з навчального закладу каже, що її не було і в неї є заборгованість. Йдеться про те, що вона публічно обманула громаду. Я прошу комісію, яка має дивитися за поведінкою чиновників, відреагувати на це. Якщо директор дозволяє публічно обманювати, і відсутня наналежна реакція, то це, як мінімум, ненормально", – сказав Михайло Шелеп.

Депутат Ігор Поліщук сказав, що варто направити на ім'я міського голови і рекомендувати йому застосувати до чиновниці дисциплінарне стягнення.

Натомість у сюжеті ТРК "Аверс" зазначають, що Луцькрада вже визначилася із покаранням для Сиротинської. Зокрема їй грозить відтермінування на 3 місяці присвоєння чергового рангу посадової особи. А також із зарплатні муніципалки обіцяють вирахувати більш як 2 з половиною тисячі гривень, які були надані за час перебування у додатковій відпусці.

Надрукувати
мітки:
коментарів