Поділитись:

Луцьких студентів вчили бути лідерами (фото)

Субота, 24 вересня 2022, 20:54
Луцьких студентів вчили бути лідерами (фото)

У суботу, 24 вересня, в Луцьку відбувся блог-кафе на тему «Соціально-відповідальне лідерство та війна». Захід був у КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради за участі представниць політики, волонтерства та бізнесу зі здобувачами освіти коледжу (амбасадори проєкту – Ірина Ковальчук та Ірина Чемерис).

Алла Надточій, депутатка Луцької міської ради від Громадянського Руху «СВІДОМІ», зазначила, що значний поштовх у формуванні лідерських якостей отримала ще з років навчання у Луцькому педагогічному училищі. Своє призначення як лідера громади бачить у тому, щоб робити життя кращим, ініціювати зміни в місті для майбутнього, для розбудови, для посилення привабливості для молоді.

Луцьких студентів вчили бути лідерами (фото) 

«Комунікація з громадою – те, що необхідно для політика-лідера. Кожен і кожна мають право бути почутими», – наголосила депутатка.

Луїза Кірімова, співзасновниця благодійної організації благодійний фонд "Турбота PRO", підкреслила, що волонтери в Україні – це нові лідери 2022 року. Презентувала роботу та активності волонтерської організації Турбота PRO. Зауважила, що соціально-відповідальні лідери вміють співпрацювати і досягати завдяки цьому значних результатів.

Луцьких студентів вчили бути лідерами (фото) 

Наталія Гітун (ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій») поділилася досвідом як лідер і керівник організації, як в умовах воєнного стану вміти зберігати спокій, приймати чіткі рішення зберігати робочі місця, організовувати роботу за різних форс-мажорів. Лідерство для неї – це відповідальність, ризик і дисципліна.

На завершення зустрічі запропонували всім учасникам та учасницям трансформувати почуте про лідерство у символи. Результати творчості студенток і студентів коледжу засвідчили про проникнення почутим та готовність розвивати свої лідерські якості.

Луцьких студентів вчили бути лідерами (фото) 

Захід відбувся в межах Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», яку у Волинській області реалізовує ГО «Ґендерний креативний простір» спільно з ГО «Фундацією прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів