Поділитись:

Вперше на Волині відбудуться міжнародні змагання зі стронгмену

Четвер, 06 жовтня 2022, 11:12
Вперше на Волині відбудуться міжнародні змагання зі стронгмену

На Волині вперше організовують міжнародні змагання зі стронгмену The World's Strongest Cossacks 2022.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

15 жовтня до Дня захисників та українського козацтва у Луцьку відбудеться Міжнародний турнір силанів The World's Strongest Cossacks 2022.

Поєднання стронгмену і козацьких ігор – це не груба сила, а видовищна взаємодія розуму, стратегії і майстерності володіння тілом. За головний кубок будуть змагатися професійні спортсмени.

Міжнародна команда:

  • Савіцкас Жидрунас – литовський спортсмен-важкоатлет, паверліфтер і «Найсильніша людина планети», «Найсильніша людина світу» 2009, 2010, 2012 і 2014 років. Досягнення Савіцкаса занесені в книгу рекордів Гіннеса.
  • Гевін Білтон – професійний стронгмен з Уельсу, один із найважчих силачів у світі, дворазовий переможець конкурсу «Найсильніша людина» Великобританії.
  • Андріс Діланс – змагання Rakvere Rammumees.

Українська команда:

  • Олексій Новіков – чотири рази здобував звання «Найсильнішої людини України». У 2021 році здобув титул найсильнішого у Європі та на планеті.
  • Кордіяка Павло – найсильніша людина України 2020, абсолютний чемпіон України 2019, 2020 років, чемпіон світу з Логліфту 2019, переможець World Strongman games Uzbekistan 2019 року.
  • Греков Роман – чемпіон України 2021, здобув 3 місце на Ukrainian Strongest Man 2021, поставив світовий рекорд в піднятті гігантської гантелі, у ваговій категорії до 105 кг.

Для глядачів підготували насичену розважальну програму. Особливим гостем заходу буде гурт PROBASS ∆ HARDI зі знаменитою піснею «Доброго вечора, ми з України». Крім того, буде нагода подякувати Захисникам України, які зараз на фронті.

Змагання розпочнуться о 13:00.

Місце проведення: Музей українського сучасного мистецтва Корсаків (вул. Карбишева, 1).

Організатори: Благодійний фонд «Добра Справа», Волинська обласна рада. Співорганізатори: КУ «Волинський обласний молодіжний центр», КЗ «Волинський обласний центр «Спорт для всіх».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів