Поділитись:

П’ятьом молочним підприємствам відмовили у тендері на постачання луцьких дитсадків

Середа, 20 січня 2016, 11:32
П’ятьом молочним підприємствам відмовили у тендері на постачання луцьких дитсадків

Управління освіти Луцької міської ради скасувало тендер чотирьох молочних підприємств Волині та одного – з Рівненської області на закупівлю молока та вершків для дошкільних навчальних закладів Луцька.

На потреби дошкільнят Луцька планували закупити 250 тисяч літрів молока. За молоко жирністю не менше 2,5%, яке протягом 2016 року мали б постачати в дитсадки, з місцевого бюджету готові були заплатити 3,3 мільйони гривень. Однак, закупівлі були відмінені, оскільки всім учасникам конкурсних торгів відмовили у задоволенні пропозицій. Про це повідомляє Під прицілом.

В конкурсних торгах брали участь п'ятеро учасників, які за свої послуги пропонували:

  • Приватно-орендне сільськогосподарське підприємство імені Шевченка (село Угринів, Горохівський район, Волинська область) запропонувало ціну 9,00 гривень за літр.
  • ПП "Торговий дім "Тиверія" (село Вікторяни, Луцький район, Волинська область) – 7,9 гривні за літр.
  • ФОП Бояновський Олександр Васильович (Луцьк, Волинська область) – 8,05 гривні за літр.
  • ТОВ "Радивилівмолоко" (село Крупець, Радивилівський район, Рівненська область) – 10,04 гривні за літр.
  • ПП "Торгпродгруп" ( Луцьк, Волинська область) – 9,6 гривні за літр.

У тендерній документації зазначають, що у двох заявників, а саме, ТОВ "Радивилівмолоко" та ПОСТ ім. Шевченка – відсутня довідка з Антимонопольного комітету про те, що об'єкт господарювання протягом останніх трьох років не притягувався до відповідальності за порушення передбачені пунктом 4 статті 6 та пунктом 1 статті 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції".

ФОП Бояновському та ПП "Торговий дім "Тиверія" члени конкурсних торгів відмовили мотивуючи це тим, що жоден з цих двох учасників не є виробником, а відповідно вони виставляли продукцію інших торгових марок. Також у цих двох учасників відсутня документація до договору.

Своєю чергою, луцькому ПП "Торгпродгруп" відмовили через відсутню копію експлуатаційного договору на складські приміщення. До того ж представник не надав документів акту санітарно-ветеринарного обстеження.

Відтак, члени комітету конкурсних торгів ухвалили заявлені пропозиції відхилити, так як учасники допустили певні порушення при подачі документів, або ж не відповідають вимогам документації з конкурсних торгів.

Тож наразі дошкільні заклади Луцька залишилися без визначеного постачальника молока.

Надрукувати
мітки:
коментарів