Поділитись:

Звільнений радник Григорія Недопада Кулаков прокоментував скандал із ним

Четвер, 06 жовтня 2022, 20:49
Звільнений радник Григорія Недопада Кулаков прокоментував скандал із ним

фото ілюстративне

Колишній радник голови Волинської обласної ради Григорія Недопада Олександр Кулаков, навколо якого нещодавно розгорівся резонансний скандал, прокоментував своє звільнення.

Про це він написав у своєму фейсбуці.

«Скажу відразу, що за кордон я поїхав НЕ за дорученням Григорія Вікторовича, а як голова і волонтер БО "Фонду національного розвитку". Дана поїздка була запланована заздалегідь і повністю співпадала з періодом запланованої відпустки, аби жодним чином не пов’язувати її із будь-якими посадовими питаннями. Це вже далеко не перша моя поїздка. До цього я неодноразово разом із іншими волонтерами відвідував Німеччину, Польщу, Румунію, Чехію і т д. Хто дійсно слідкує за моєю діяльністю як волонтера, бачить обсяги і вартість переданої гуманітарної допомоги, той розуміє, що вона не береться ні звідки», – пише ексрадник.

За словами Олександра Кулакова, основною метою його поїздки до Туреччини було розв'язання гуманітарних питань.

«Позбавлення мене повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги ніяким чином не вплине на мою волонтерську і громадську діяльність, - як би цього не бажали деякі "доброзичливці". Водночас дуже добре розумію, що далеко не всім подобається молодий та активний хлопчина з багатодітної родини, який без батьківської «опіки» та грошей досягнув в житті певних результатів», – резюмував Кулаков.

Посадовець підсумовує: «Якщо я вчинив підло та несправедливо по відношенню до когось – то Бог мені суддя. Якби там не було, я вважаю, що сім‘я - це найвища цінність в житті людини! Тим більше сьогодні, коли для всіх нас є велика загроза ніколи не побачити завтрашній день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
12:55
30 жовтня 2022
06 жовтня 2022
30 вересня 2022
10:46
13 вересня 2022
02 вересня 2022
18 червня 2022
03 червня 2022
21 травня 2022