Поділитись:

«Путін боїться військового перевороту», – експерт (відео)

Вівторок, 11 жовтня 2022, 22:08
«Путін боїться військового перевороту», – експерт (відео)

Нещодавно видання «The Mirror» повідомляло, що в росії відбуваються арешти військовослужбовців, а національна гвардія постійно знаходиться у стані готовності.

Про можливі причини цього у новому випуску програми «Прайм Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» розповів військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко.

«Це чистки, в першу чергу це чистки. Але путін на сьогодні, він наляканий ще можливістю проведення внутрішньої зміни влади, особливо якщо ми кажемо про те, що ФСБ (Лубянка) вони тиснуть на Шойгу, інформаційно, вони намагаються зробити його винним за програш у цій війні», – пояснює Олександр Коваленко.

До слова, різні західні видання посилаючись на дані розвідки, вже тривалий час описують внутрішні невдоволення діями очільника Кремля.

«Тому, на сьогодні, є великий ризик для путіна, що Сергій Шойгу може перехопити ініціативу, та саме змінити ситуацію в країні вже використовуючи свій ресурс – ресурс армії. І я не виключаю, що дійсно може виникнути якась конфронтація між силовими структурами: ФСБ, Росгвардія на одному боці на іншому боці Міністерство Оборони російської федерації та їх потенціал», – додав експерт.

Детальніше у відео.

«Путін боїться військового перевороту», – експерт (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів