Поділитись:

Працівникам "ПортСіті" не дають вихідних на новорічно-різдвяні свята

Вівторок, 27 грудня 2016, 18:20
Працівникам

ТРЦ "ПортCity" не передбачає вихідних навіть на Новий рік та Різдво.

Про це персоналу повідомило керівництво у офіційній відповіді на колективне звернення, – пише Таблоїд Волині.

"Шановний партнере! Користуючись нагодою, вітаємо із прийдешніми новорічними та різдвяними святами. У відповідь на Ваш лист щодо погодження вихідних днів на 1 та 7 січня 2017 року повідомляємо, що необхідно обов'язково дотримуватись загального графіку роботи торгового центру "ПортСіті". Цей графік "ПортСіті" не підлягає змінам у зв'язку з його поданням та затвердженням Луцькою міською радою. Просимо вибачення за створені незручності. Сподіваємось на порозуміння та продовження двосторонніх комфортних і економічно доцільних торгових відносин", – відповіла адміністрація закладу, посилаючись на рішення міської ради.

Більшість працівників обурена рішенням торгового центру з огляду на те, що ці дні, згідно із законодавством, вважаються вихідними.

"Графік ТРЦ не відповідає вимогам трудового кодексу про ненормований робочий день (графік з 10 до 10 год). Окрім цього, відсутній час на обід чи мінімальні перерви, які також передбачені законодавством. Отож, ласкаво просимо до "ПортСіті", який працює цілодобово та абсолютно без вихідних, а права людини – для цього є Європа чи Америка, – іронізують працівники. – Хочеться побачити адміністрацію на роботі в ці дні, не лише працівників".

Нині невдоволені такою ситуацією збирають підписи та намагаються якось все ж забезпечити собі вихідні на свята.

Надрукувати
мітки:
коментарів