Поділитись:

Тиск путіна на лукашенка може спровокувати війну в Білорусі

Субота, 15 жовтня 2022, 10:13
Тиск путіна на лукашенка може спровокувати війну в Білорусі

У Республіці Білорусь часткова мобілізація не оголошена, але фактично вона відбувається. А подальший тиск путіна з намаганням втягнути Білорусь у пряме військове зіткнення з Україною може призвести до війни у самій Білорусі.

Про це заявила білоруська опозиціонерка, довірена особа кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани Тихановської, Тетяна Сіваченко в ефірі ГІТ.

«У Білорусі станом на сьогодні немає відкритого призиву до мобілізації, але це відбувається. Адже я знаю, що моїм знайомим приходять повістки у воєнкомат. Люди бояться. Вони не виїжджають так масово, як у росії, але, думаю, скоро ми підемо цим шляхом. І якщо білоруси, які перебувають всередині країни, не будуть цьому протидіяти, то дуже швидко в Білорусі можуть розв'язатися ті ж події, які зараз відбуваються в Україні», – зазначила Тетяна Сіваченко.

На думку опозиціонерки, лукашенко морально готовий відправити білоруську армію на смерть.

Нагадаємо, що раніше в інтерв'ю сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» Тетяна Сіваченко заявила, що лукашенко не хоче вводити війська РБ в Україну, але якщо путін змусить його, то білоруський диктатор це зробить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів