Поділитись:

"Укрспирт" запустив завод на Тернопільщині після 4-річного простою

Середа, 20 січня 2016, 15:35
«Укрспирт» запустив завод на Тернопільщині після 4-річного простою

Державне підприємство "Укрспирт" в січні запустило Ковалівське місце провадження діяльності (МПД), що знаходиться в Монастирському районі Тернопільської області.

Підприємство має домовленості на експорт продукції Угорщини та веде перемовини з Туреччиною та Грузією, – зазначає прес-служба підприємства.

"Одне з ключових питань 2016 року для ДП "Укрспирт" - розвиток експортного напрямку. Сьогодні перед усіма заводами "Укрспирту" та перед колективом підприємства стоїть чітка ціль – розширення географії поставок. Ковалівське МПД знайшло покупця, домовилося про експорт спирту в Угорщину. Йдуть переговори з клієнтами з Туреччини, Грузії.", – говорить заступник директора ДП "Укрспирт" Сергій Блескун.

Устаткування Ковалівського МПД дозволяє виготовляти етиловий спирту класів "Люкс", "Екстра" та "Вищої очистки". Завод виробляє вуглекислоту, солод, має цехи з виготовлення та розливу лікеро-горілчаних та безалкогольних напоїв (мінеральна вода, газовані напої). На МПД працює близько сотні співробітників, які пройшли навчання.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зауважив, відновлення роботи Ковалівського МПД після 4-річного простою – важлива для Тернопільщини подія. Адже це означає появу нових робочих місць та додаткові надходження до місцевих бюджетів.

За свідченнями прес-служби компанії, "Укрспирту" реалізують на ринкиСередньої Азії та Кавказу, Туркменістану, Грузії, Азербайджану, Туреччини, Австрії, Польщі.

Надрукувати
мітки:
коментарів