Поділитись:

Яким був для міста 2016 рік: думки лучан

Субота, 31 грудня 2016, 16:00

Новий рік уже на носі. І кожен хоче почати його з новими силами, планами і надіями.

2016 був багатим на події, був роком змін, деколи доволі непердбачуваних і різких. Та попри все, він кожному чимось запам'ятався. Тому Конкурет запитав в лучан, яким був рік, що минає для Луцька, що змінилося в місті за цей час і якими справами треба починати 2017.

Людмила:

"Те, що в країні робиться зараз, все нівелює. Якби в Луцьку щось відбувалося окремо від країни, то, може, щось і відчувалося. А так, коли постійно негативні новини, то на фоні того і не відчуваєш, що в Луцьку змінюється. Ми того не бачимо за тим життям, за тими копійками, які рахуємо, щоби вистачило на їжу, на аптеки. Може, і влада щось робить, але поки люди того не відчувають. 2017 рік в Луцьку треба почати з того ж, що й в країні: щоб ті наші хлопці не йшли на війну, щоб людина вранці вставала і знала, що як вона захворіє, матиме за що лікуватися, щоб була впевнена, що піде за продуктами і знатиме, що може собі дозволити купити рибу. Може, дасть Бог, що в наступному році буде легше. Нехай той рік Півня запам'ятається людям в чомусь хорошому, бо та мавпа, яка була, нічого доброго нам не дала.

Таня і Тарас

Біля "Променя" змінилося багато, лавочки поставили. Сам "Промінь" новим став. Луцьк, як був Луцьком, так і залишився.

Маршрутки менше стали їздити. У 2017 треба почати реконструкцію старих будинків.

Лариса:

Нічого не пам'ятаю, щоб щось змінилися. Роблять вулиці і двори. А на проспекті Волі ще дуже погано ходити. Насамперед я б хотіла, щоб люди йшли Бога прославляти, ставали добрішими. Себе змінювали передусім, і тоді зміниться навколо світ.

Юрія та Марія:

Ремонтували дороги, тротуари, велосипедні доріжки, "Промінь" добудовують. А в 2017 хочеться, щоб нарешті ЖЕКів не стало.

Ольга:

Зміни відчуваються в плані чистоти і порядку – це одразу можна відзначити. І знаєте, мені подобається робота патрульної поліції. Чому? Бо я живу недалеко від центру, і раніше їздили з такою швидкістю, що я тільки звуки гальм чула. Зараз я цього не чую, для мене це показник. Не знаю, чи всіх там за правом карають, але те, що їздять повільніше і пропускають на переходах, – це однозначно. Хай в 2017 році все і далі відбувається в цьому напрямку. Вищих зарплат, миру і щоб люди більше посміхалися, а все решта додасться!

Надрукувати
мітки:
коментарів