Поділитись:

"Вважаю, що це політика", – Тарас Яковлев про скасування знесення гаражів

Неділя, 01 січня 2017, 12:40

Перший заступник міського голови Луцька Тарас Яколвев вважає, що депутати міської вносять на сесії рішення щодо скасування знесення гаражів через політичні причини.

Про це він розповів у інтерв'ю ВолиньPost.

"Прецедент, який був на попередній сесії, привідкрив "скриню Пандори". (йдеться про скасування рішення виконкому щодо знесення гаражів в районів вулиці Гірної, - ред.). Мабуть тут справді є елемент політики. Депутати хочуть сподобатися своїм виборцям, хочуть заробити додаткові дивіденди. А зараз дуже "модно" боротися із чиновниками - "злими, поганими, недобрими" і в боротьбі їх "перемогти". Я вважаю, що це політика, тому добре, що сьогодні ці рішення не пройшли. Якби вони сьогодні пройшли, я думаю, що на наступну сесію було б значно більше таких проектів і депутати самі б себе завели в кут", - розповів посадовець.

Зі слів Яковлева нині вже прибрали близько 800 тимчасовийх споруд, більшість із яких – добровільно.

"Є в нас адреси, за якими "включаються" ті чи інші депутати, щоб не прибирали гаражі. Хоча підстав, як, наприклад, на минулій сесії, чітко ніхто не вказав. Всі говорять, що треба боротися із стихійним розміщенням гаражів. Але потім, наводячи якісь формальні причини, намагаються ці рішення скасовувати. Але загалом це нормальний процес. Є діалог. Іноді не завжди можна спільної думки дійти з першого разу. Це нормально в демократичному суспільстві. Звичайно, важко, звичайно, іноді це образливо. Ми ж стараємося для громади міста. Іноді звучать невиправдані звинувачення щодо мене та моїх колег. Та це робота. Ми нікуди від цього не дінемося", - пояснив Тарас Яковлев.

Надрукувати
мітки:
коментарів