Поділитись:

Чи подобається лучанам головна ялинка міста?

Неділя, 01 січня 2017, 14:00

19 грудня у Луцьку офіційно відкрили головну ялинку міста. Традиційно три новорічні красуні засяяли на Театральному майдані.

Конкурент запитав у лучан, чи хотіли б вони бачити головне новорічне дерево міста в іншому місці, що додали б до його вбрання та чи подобається їм луцька ялинка взагалі?

Валя:

"Вдень не дуже. А вночі може бути. Але я вважаю, що правильно роблять ті країни, які витрачають кошти замість встановлення ялинок на соціальні потреби. Бо в нас країна і так в кризі перебуває".

Микола, Юля й Ігор:

"Кльова, кожного року кльова. Нічого б не змінювали, вона і так гарна".

Артем:

"Чесно, то не дуже. Я би поставив велику, гарну, центральну ялинку, прикрасив би її. Десь поставити її там, де й зараз, але щоб вона дійсно була центральна і красива".

Тетяна Адамівна і Ніна Миколаївна:

"Подобається! Наше місто взагалі зараз і розбудувалося, і над благоустроєм працюють, і ми дуже цим задоволені. Тільки хотілося б, щоб для ялинки більше використовували іграшки, які зробили діти своїми руками, бо ж вони вкладають туди свою душу. Бо старші люди, як діти: тішаться усьому близькому, рідному, а раз діти роблять свої іграшки, і ми будемо знати, що то їхні, то будемо мати більше задоволення".

Тетяна і Андрій:

"В принципі подобається, але хочеться, щоби більше казковою була, більш привабливою. Можна було б місце змінити, поставити ялинку, як колись, біля драмтеатру. Або навпроти університету, як спускатися в парк".

Надрукувати
мітки:
коментарів