Поділитись:

У Луцьку муніципали виписали майже 400 штрафів за неправильне паркування (фото)

П'ятниця, 11 листопада 2022, 11:13
У Луцьку муніципали виписали майже 400 штрафів за неправильне паркування (фото)

За минулий місяць у Луцьку муніципали виписали майже чотири сотні штрафів водіям за паркування автівок поблизу виїздів з прилеглих територій.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Одним з найчастіших порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, що фіксують інспектори з паркування департаменту муніципальної варти є порушення пункту 15.9. «и» ПДР України, а саме: зупинка транспортного засобу ближче 10 метрів від виїзду з прилеглої території та безпосередньо в місці виїзду. Прилегла територія – територія, що прилягає до краю проїзної частини та не призначена для наскрізного проїзду, а лише для в’їзду до дворів, на стоянки, автозаправні станції, будівельні майданчики тощо або виїзду з них.

Лише за останній місяць у Луцьку інспектори з паркування винесли 379 постанов про притягнення власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності за порушенням правил паркування, а саме: зупинку автомобілів поблизу виїздів з прилеглих територій. Також щодня проводяться десятки профілактичних бесід з водіями. 

За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП, штраф у сумі 680 грн.

У Луцьку муніципали виписали майже 400 штрафів за неправильне паркування (фото)У Луцьку муніципали виписали майже 400 штрафів за неправильне паркування (фото)У Луцьку муніципали виписали майже 400 штрафів за неправильне паркування (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів