Поділитись:

Чи готові забудовники виділяти квартири для луцьких атовців

Четвер, 05 січня 2017, 16:14

Депутати Луцькради хочуть знати, скільки забудовників, які будують на території Луцька, готові виділити житло для учасників АТО.

Чому місцеві забудовники можуть виділити квартири для учасників АТО, а забудовники з інших регіонів, які будують на території Луцька, не можуть? Це питання підняв на засіданні "бюджетної" комісії 5 січня депутат Луцькради Григорій Пустовіт.

Сергій Була нагадав про пропозицію депутата Андрія Покровського щодо збільшення пайової участі до 3 %. З його слів, тут основним моментом є база нарахування, прив'язана до держбудівських норм. Адже в той час, як одні забудовники чесно сплачують пайову участь, інші просто показують собівартість будівництва в межах трьох тисяч гривень.

"З вівторка починається обговорення моєї пропозиції під час круглого столу, й на березень виносимо на сесію відповідний проект рішення", – зазначив Андрій Покровський.

Також депутати вирішили рекомендувати управлінню капітального будівництва дізнатись у забудовників, які будують в межах Луцька, чи планують вони виділяти житло для учасників АТО.

Надрукувати
мітки:
коментарів