Поділитись:

У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)

П'ятниця, 09 грудня 2022, 13:40
У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)

У вівторок, 6 грудня, у Луцьку в межах проєкту «Мир у цифровий час» відбувся «круглий стіл» за участі представниць влади та громади.

Учасниці заходу ознайомилися з результатами проєкту у Волинській області й визначили його позитивні сторони, а також проговорили проблеми, з якими стикнулися у ході реалізації. Обговорюючи Резолюцію 1325, продумали шляхи її впровадження на локальних рівнях: рівні громади, ОМС та громадянського суспільства. 

До заходу долучились Заріна Дацик – начальниця відділу молодіжної політики у Департаменті молоді та спорту Луцької міської ради, Ольга Шмігель – начальниця відділу зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, Алла Доманська – депутатка Луцької міської ради, психологині мобільної бригади, амбасадорки проєкту.

Учасниці «круглого столу» відзначили важливість проведення діалогу між різними гілками влади та громадськістю, а також висловили сподівання на продовження цього проєкту наступного року, наголосивши на його доцільності й актуальності. Тема миру та безпеки в інформаційну добу, на думку учасниць, залишається однією із найважливіших для України.

Прагнення миру, очікування миру стали головною мрією нашої країни через військову агресію російської федерації. Як зауважили учасниці зустрічі, будівництво миру – це не лише справа політиків, військових та дипломатів. Участь суспільства робить процес більш успішним, розширює базу вивчення ситуації та прийняття рішень, дає суспільству розуміння важливості досягнених результатів. 

Проєкт реалізується в межах програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» ГО «Гендерний креативний простір» спільно з ГО «Фундацією прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото)У Луцьку відбувся «круглий стіл» за участю представниць влади та громади (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів