Поділитись:

У Луцьку для діток ВПО влаштували свято Миколая (відео)

П'ятниця, 16 грудня 2022, 18:30
У Луцьку для діток ВПО влаштували свято Миколая (відео)

У Луцьку для дітей внутрішньо переміщених осіб влаштували свято до Дня Святого Миколая.

Про це ідеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Батьки з дітками зібралися у четвер, 15 грудня у галереї «Образ». Тут для них організували справжні святкові розваги. Святий Миколай та його помічник Янгол зі студії «Карамболь» послухали віршики, які дітки перед тим старанно вчили. Потім для малечі провели тематичний конкурс. 

У Луцьку для діток ВПО влаштували свято Миколая (відео) 

Організатори  дійства кажуть – влаштувати розваги для дітей вирішили, адже впевнені, що не зважаючи на війну, діти повинні відчувати свято. 

«В наш час, в воєнний час особливо коли діти отримали дуже багато стресу разом з батьками, ми не повинні про них забувати. Є свята, і вони мають залишитись для них важливими. Діти, сім'ї яких потрапили в важкі життєві обставини, а в цьому році додались ще діти ВПО, які потребують нашої підтримки. Через те ми не стояли осторонь і організували разом з нашими партнерами – громадською організацією Наталки Грабовецької «Галерея «Образ», студією дитячого свята «Карамболь» чудове дійство для наших діток», – каже організаторка, депутатка Луцькради від Громадянського Руху «СВІДОМІ» Алла Надточій

Алла НадточійАлла Надточій
 

Засновниця галереї Наталія Грабовецька каже, що однією з важливих цілей заходу є просвітницька робота. Крім власне підтримки доброї традиції святкування дня Миколая, діткам показували народний інструмент бандуру. Дехто з малечі навіть спробував і сам пограти на бандурі.

У Луцьку для діток ВПО влаштували свято Миколая (відео) 

Дітлахи отримали на згадку смаколики від Громадянського Руху «Свідомі». 

«Щороку ми вітаємо діток, які потребують додаткової опіки, діток з соціально вразливих сімей, напівсиріт, сиріт з прийдешніми новорічними святами. Цю традицію заклав наш засновник Андрій Володимирович Покровський. Цього року, окрім маленьких лучан, ми будемо ще вітати діток з вимушено переміщених родин, адже їм також треба подарувати свято. Ми їм підготували такі новорічні шкарпетки з солодощами, і ми сподіваємось, їм буде приємно, і згадка про наше місто відкладеться десь в їхній пам’яті», – сказав очільник факції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькраді Тарас Шкітер

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Більше дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024