Поділитись:

Положинський закликає луцьких підприємців зібрати допомогу бійцям

Середа, 11 січня 2017, 17:17
Положинський закликає луцьких підприємців зібрати допомогу бійцям

Фронтмент гурту "Тартак", лучанин Олександр Положинський просить підприємців із Луцька допомогти зібрати необхідні речі українським бійцям.

Допомогу треба зібрати за добу. Про це співак повідомив у Facebook.

"Завтра (12 січня, – Конкурент) в Луцьку буде перебувати волонтерський транспорт, який реально і регулярно їздить в зону бойових дій, забезпечуючи наших військових продуктами харчування, одягом, іншим необхідним. Це люди, яких знаю я, яких знають інші мої колеги, наприклад, Андрій Антоненко та Арсен Мірзоян. Транспорт буде в Луцьку на моє прохання – мені потрібно вивезти купу речей з Києва. Дорога буде оплачена, але не хочеться, щоб волонтерський транспорт їхав з мого рідного міста порожнім. Друзі-лучани, можемо ми здійснити диво і за добу зібрати достатньо подарунків, щоб заповнити той великий бус чи маленьку вантажівку? Тут було би дуже бажано підключити підприємства чи підприємців, бо окремим громадянам швидко назбирати стільки всього необхідного за такий короткий проміжок часу буде надто важко. Я знаю, що кожен, хто допомагає, допомагає і так. Але тут є нагода зробити маленьке диво", – написав він.

Як зазначив Олександр Положинський, потрібні продукти харчування, пальне, теплі військові речі, генератори, бензопили і все інше – практичне і якісне.

Про місце і час збору повідомлять згодом.

Надрукувати
мітки:
коментарів