Поділитись:

У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)

Понеділок, 26 грудня 2022, 16:51
У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)

У Луцьку виставили на продаж рідкісний автомобіль американської марки, яка давно припинила своє існування. Йдеться про автомобіль Hudson Custom Eight 14k 1937 року випуску.

Про це повідомили на сайті «АвтоЦентр».

Такий автомобіль – єдиний в Україні. Він пройшов повну реставрацію і виглядає приголомшливо. Седан отримав характерне двоколірне забарвлення кузова, де основним є білий, а колісні арки виконані в темно-червоному. В аналогічний відтінок пофарбували ящик на кормі та обода навколо фар.

Салон раритетного представницького седана оброблений білою шкірою, а на підлозі укладений ковролін. Рульове колесо виготовлене з дерева. В оснащення авто включили аудіосистему з шістьма колонками та сабвуфером, електросклопідйомники, діодне підсвічування та центральний замок.

Під капотом Hudson Custom Eight встановлений нерідний мотор. Його замінили на 2,7-літровий бензиновий двигун, який працює у парі з п’ятиступінчастою коробкою передач від BMW.

Просять за унікальний седан 35 тисяч доларів (близько 1 млн 400 тис. грн за курсом на 26 грудня 2022 року).

Власник Hudson Custom Eight 14k розповів, що виявив автомобіль у Луганській області. Точніше те, що від нього залишилося. Машина більше нагадувала купу металу, аніж транспортний засіб. Досвідчені тюнери змогли повернути автомобіль до життя. На це вони пішли близько трьох років. Оригінальні деталі знаходили на різних сайтах та аукціонах. Скільки було витрачено на реставрацію, власник не називає.

Зазначають, що марка Hudson існувала з 1909 до 1957 року. Вона спеціалізувалася на випуску машин преміумкласу. За обсягами виробництва вона не поступалася таким автогігантам того часу, як Ford і Chevrolet.

Нагадаємо: лучанин, який реставрує раритетні авто, дає їм сучасну «начинку», при цьому зберігаючи неповторний стиль та дизайн 30-х років XX століття.

У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото)У Луцьку виставили на продаж унікальне американське ретроавто (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів