Поділитись:

В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)

Середа, 28 грудня 2022, 10:26
В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)

У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники виявили наркотичні речовини у двох далекобійників: один віз за кордон марихуану, а інший – амфетамін.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

У вівторок, 27 грудня, у пункті пропуску «Устилуг» службовий собака винюхав у кабіні вантажівки Volvo згортки з марихуаною. Їх 46-річний водій спробував провезти через українсько-польський кордон, приховавши серед кулінарних приправ.  

А керманич іншої вантажівки ретельно запакував пакетик з кристалічною речовиною білого кольору у батарейний відсік ліхтарика. Провівши експрес-аналіз, правоохоронці з'ясували, що знайдена речовина є амфетаміном. Виявити знахідку оглядовій групі також допоміг чотирилапий помічник, який зреагував на предмет. 

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи.

Знайдені речовини встановленим порядком у чоловіків вилучили.

В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото)В «Устилузі» чотирилапі прикордонники виявили наркотики у далекобійників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
30 квітня 2024
29 квітня 2024
26 квітня 2024
24 квітня 2024