Поділитись:

Самовільні роботи й брудні колеса: у Луцьку оштрафували будівельників (фото)

Вівторок, 10 січня 2023, 09:32
Самовільні роботи й брудні колеса: у Луцьку оштрафували будівельників (фото)

У Луцьку оштрафували організаторів незаконних земляних робіт, внаслідок яких ще й була забруднена проїжджа частина в одному з мікрорайонів міста.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

До департаменту звернувся небайдужий мешканець з проханням перевірити законність проведення земляних робіт на бульварі Дружби Народів, 2.

В ході розгляду звернення інспектор встановив, що земляні роботи проводяться самовільно, без ордера, виданого в установленому порядку та необхідних погоджень, що є порушенням п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька. Також він зафіксував забруднення проїжджої частини внаслідок неналежного очищення коліс транспортних засобів, які виїжджають з будівельного майданчика, що є порушенням п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька.

За це на відповідальну особу склали два протоколи про адміністративне правопорушення, згідно зі статтею 152 КУпАП, санкція яої передбачає накладання штрафу в розмірі від 850 до 1 700 грн на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

Крім того, порушнику видали припис на очищення проїжджої частини від забруднення.

Муніципали закликають лучан, які стали свідками порушень Правил благоустрою міста Луцька, телефонувати на гарячу лінію ГШР: 067 0000 679 (Viber, Telegram, WhatsApp), 066 102 1 102.

Самовільні роботи й брудні колеса: у Луцьку оштрафували будівельників (фото)Самовільні роботи й брудні колеса: у Луцьку оштрафували будівельників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів