Поділитись:

На Донеччині волинські сапери знищили боєприпаси до російських «Градів» (фото)

П'ятниця, 13 січня 2023, 12:40
На Донеччині волинські сапери знищили боєприпаси до російських «Градів» (фото)

Волинські піротехніки, які розміновують Донеччину, виявили і знешкодили ракетні снаряди до РСЗВ «Град», що залишили після себе окупанти.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 12 січня, волинські піротехніки, які працюють на Донеччині, разом із військовими ЗСУ знищили 13 боєприпасів до реактивної системи залпового вогню «Град».

«Небезпечне залізяччя залишилося на ворожій позиції в одному з сіл на межі Донецької й Харківської областей. Саме звідти окупанти систематично обстрілювали навколишні території. 
Після того, як військові «пояснили», хто тут господар, позиція стала недієздатною. Щоправда, земля навколо поповнилася добривом й залишилося декілька нерозірваних снарядів», – йдеться у дописі.

Волинські сапери вилучили нерозірвані боєприпаси. Декілька одиниць їм ще віддали місцеві мешканці. Ці знахідки піротехніки ДСНС разом з військовими знищили у спеціально відведеному місці.

На Донеччині волинські сапери знищили боєприпаси до російських «Градів» (фото)На Донеччині волинські сапери знищили боєприпаси до російських «Градів» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів