Поділитись:

"Волиньбаскет" знову не зміг здолати "Черкаських мавп"

П'ятниця, 22 січня 2016, 09:38
«Волиньбаскет» знову не зміг здолати «Черкаських мавп»

"Волиньбаскет WOG" поступилися у повторному матчі в Луцьку БК "Черкаські Мавпи" з рахунком 84:93.

У повторному матчі у Луцьку спареного протистояння між Волиньбаскетом і Черкаськими Мавпами гості одразу взялися до справи. Вони виглядали свіжими і зіграними. А господарі, навпаки, вже на старті чомусь знітилися, у них не пішли три очкові, захист провалювався. Про це пише Федерація баскетболу України.

У першій чверті підопічні Максима Міхельсона стрімко створили відрив 16:25. Те, на що робили ставку лицарі у першому матчі, не спрацьовувало. З дев'яти спроб три очкових кидків у першій чверті вони реалізували лише дві.

Мавпи спокійно будували свої позиційні атаки. А перший триочковий реалізували на другій хвилині другої десятихвилинки (Кобець). 21-й номер на цьому не зупинився і тричі поспіль закинув з-за дуги, психологічно зім'явши лицарів. 36:21 після перших трьох хвилин другої чверті.

Трибуни від такої зухвалої активності черкащан теж принишкли. Зрештою, Мавпи за результативністю йшли за графіком першого матчу, а Волиньбаскет набирала очки важко і повільно. 35:49 після першої половини. Протягом неї мавпи були першими на підбираннях 23 рази, а лицарі лише 16.


По перерві Мавпи продовжували діяти динамічно і злагоджено. Якщо мети не досягали кидки з-за дуги, під щитом чатував Завадський, який підправляв м'яча у кошик. Зонний захист лицарів не спрацьовував. Коли Сизов триочковим довів перевагу до 21 пункта, Чайковський змушений був взяти тайм-аут, і тут лицарів, мов підмінили. Вони не просто забігали, а почали стрімко скорочувати розрив у рахунку, видавши феноменальну кінцівку третьої чверті. Скоротили відставання з 21 до 9 очок.

Після третьої чверті 57:68. Трибуни прокинулися, підтримкою реагуючи на кожну вдалу дію Волиньбаскета, але розвивати успіх у такому ж темпі суперник не дав. За дві хвилини до кінця матчу Волиньбаскет скоротив відставання до шести очок, боротьба сягнула апогею. Приймати обдумані рішення у вирішальний момент лицарі через брак досвіду не змогли. 84:93 у підсумку.

Надрукувати
мітки:
коментарів