Поділитись:

Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців (фото)

Вівторок, 24 січня 2023, 14:55
Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців (фото)

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь придбав та відправив на фронт ще одне авто. Цього разу – у Бахмут, для спецпризначенців окремого загону «Любарт».

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці, інформує пресслужба Підгайцівської громади.

«Запити на автомобілі для військових у зону бойових дій приходять чи не щодня. Один потрібен був у короткі терміни для окремого загону спеціального призначення «Любарт», оскільки із чотирьох наявних після обстрілу вцілів лише один.

Нарешті я можу видихнути з полегшенням і сказати, що все гаразд – куплена автівка вже у Бахмуті», – зазначає посадовець.

Автомобіль Мерседес Віто знайшли у Польщі, волонтер із Липин Дмитро Уринюк його швидко пригнав, пофарбував та підготував для передачі на Схід.

«Військові кажуть, що найперша проблема на фронті – відсутність «залізного коня», бо саме маневреність та швидкість пересування рятує людські життя. Тому, якщо бачите оголошення від волонтерів чи військових про потребу в автомобілі, не ігноруйте і допоможіть зібрати необхідну суму – це найменше, що ми можемо зробити у тилу», – написав Леонід Гроголь.

Близькі військовослужбовців організували збір коштів на ще одну машину для ОЗСП «Любарт». Ціль – 160 000 гривень. Для донатів вони лишили посилання на банку та номер картки 5375 4112 0274 6520.

 Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців (фото)Посадовець Підгайцівської сільради передав у Бахмут автомобіль для спецпризначенців (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів