Поділитись:

Волинський нардеп купив в Україні товари з акцизами ДНР

Вівторок, 17 січня 2017, 10:26

На території України продають товари з акцизними марками, виготовленими в окупованій ДНР.

Про це у Facebook написав народний депутат України Ігор Лапін.

Ігор Лапін опублікував фото цих товарів – сигарети марки "Winston" та горілка "Московська Особлива".

"Я злий. Дууууже! Новорічні та різдвяні свята провів в окопах. А ці товари придбані мною на території України. Поки хлопці гниють в окопах баригі торгують нашими життями. Акцизна марка б#ять "днр" горілка московська. Цигарки акциз росії. Закон 2004А негайно в сесійну залу. +18 (нецензурна лайка)", – йдеться у дописі нардепа.

Також Ігор Лапін завантажив відео, на якому українські військові, сидячи в окопі, відбивають атаку окупанта.

ДОВІДКОВО:

Проект Закону 2004А був внесений Ігорем Лапіним 3 червня 2015 року і стосувався внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо удосконалення законодавства про тимчасово окуповані території.

У законопректі йшлося про посилення контролю за переміщенням осіб та вантажів (товарів) через тимчасово окуповану територію України. Зокрема, зазначалося, що "ввезення вантажів (товарів) на тимчасово окуповану територію України та вивезення вантажів (товарів) з неї забороняється, крім вантажів (товарів) з гуманітарною допомогою, які ввозяться на тимчасово окуповану територію України виключно під контролем спеціально делегованих представників Організації з безпеки та співробітництва в Європі або за участю Міжнародного Комітету Червоного Хреста і Червоного Півмісяця".

Надрукувати
мітки:
коментарів