Поділитись:

На Волині відпущений з-під арешту молодик обікрав магазин

Середа, 01 лютого 2023, 11:56
На Волині відпущений з-під арешту молодик обікрав магазин

У Нововолинську звільнений з-під арешту за умови вступу до ЗСУ 25-річний молодик обікрав магазин.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У ніч на 31 січня у Нововолинську невідомий пошкодив вікно та проник у приміщення магазину, звідки викрав 2 тисячі гривень та інші матеріальні цінності. Аби не потрапити на камери відеоспостереження, зловмисник відімкнув магазин від електроенергії. Про інцидент правоохоронцям повідомив власник закладу.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти кінологічного центру ГУНП.

Поліцейські оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Володимирського району. Зловмисника затримали, частину викрадених грошей вилучили.

За фактом вчинення крадіжки в умовах воєнного стану слідчі оголосили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Зауважимо, що раніше затриманий вже потрапляв до рук правоохоронців за вчинення двох крадіжок з магазинів. За цими фактами слідчі повідомили йому про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Напередодні, за умови вступу до лав ЗСУ, суд звільнив заарештованого з-під варти, після чого той вчинив чергову крадіжку буквально за кілька годин після того, як вийшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів