Поділитись:

Землю на Волині оцінюватимуть по-новому

П'ятниця, 22 січня 2016, 12:08
Землю на Волині оцінюватимуть по-новому

До 20 лютого 2016 року платники земельного податку та орендної плати за землю повинні подати до податкових органів за місцем реєстрації декларації про нараховану плату за землю з урахуванням змінених коефіцієнтів індексації та уточненої на 1 січня 2016 року грошової оцінки землі.

З 1 січня 2016 року діють нові коефіцієнти індексації нормативної грошової оцінки землі, - повідомила начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна, - повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

"Зокрема, для ріллі, багаторічних насаджень, сіножатей пасовищ та перелогів встановлено коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки землі на рівні 1,2. Нормативна грошова оцінка земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення здійснюється із застосування коефіцієнта 1,433," – наголосила посадовець.

Нікотіна додала, що крім нових коефіцієнтів нормативної грошової оцінки землі, ставки земельного податку встановлюють місцеві ради відповідно до граничних норм, визначених Податковим кодексом України..

Надрукувати
мітки:
коментарів