Поділитись:

У День закоханих на Волині зловили наркоторговця (фото)

Середа, 15 лютого 2023, 09:45
У День закоханих на Волині зловили наркоторговця (фото)

Правоохоронці затримали за наркоторгівлю 29-річного жителя Нововолинська, в якого знайшли заборонений для вільного обігу лікарський знеболювальний препарат бупренорфін.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимирського райвідділу поліції.

У вівторок, 14 лютого, в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України, поліцейські провели оперативну закупівлю препарату бупренорфіну, що належить до наркотичних засобів.

29-річний житель Нововолинська збував наркотичні засоби шляхом продажу «з рук в руки». Під час обшуку в особистих речах правоохоронці виявили та вилучили 96 таблеток білого кольору в заводських блістерах з надписом «бупренорфін», які чоловік зберігав при собі з метою збуту.

Наркоторговець був затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Волинянину слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У День закоханих на Волині зловили наркоторговця (фото)У День закоханих на Волині зловили наркоторговця (фото) 

Нагадаємо: українка намагалася вивезти за кордон 17 кг наркотиків. Заборонені речовини виявили під час перевірки авто в «Устилузі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів