Поділитись:

Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)

Понеділок, 27 лютого 2023, 10:00
Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)

У Луцьку триває реконструкція проспекту Волі. 

Зранку у понеділок, 27 лютого дорожники продовжили роботи на відрізку поруч із Сіті Парком та станцією переливання крові. 

Цього тижня тут облаштовують тротуари, роблять основу під бруківку. Бруківкою викладатимуть заїзди у двори та велодоріжку. 

Робітники кажуть, що протягом понеділка на велодоріжці встановлять поребрики. 

Спецтехніка дорожників працює на проспекті, тому рух у центрі міста ускладнений. 

Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео)Рух ускладнений: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото, відео) 

Нагадаємо: реконструкція проспекту Волі почалася у травні 2021 року. На ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану змінили дорожнє покриття та почали облаштовувати тротуари, паркувальні кишені і велодоріжки. Реконструкцію повинні були завершити минулого року, однак, через війну роботи не виконали. За словами очільника департаменту ЖКГ міста Миколи Осіюка, наразі невідомо, коли завершиться ремонт проспекту

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів