Поділитись:

Романюк перебуває з робочим візитом у Києві

Субота, 23 січня 2016, 13:15

Автор фото:Руслан Пилипчук

Микола Романюк візьме участь у засіданнях Правління Асоціації міст України та загальних зборах уповноважених представників органів місцевого самоврядування — членів Асоціації міст України.

Серед питань порядку денного: затвердження Звіту про роботу Правління та Виконавчої дирекції АМУ у 2015 році, прийняття основних напрямів діяльності АМУ на 2016-2017 роки, вибори Президента та Правління АМУ. Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Крім того, відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандуму про об'єднання зусиль для проведення децентралізації між керівниками органів державної влади та Асоціацією міст України (АМУ). Органи законодавчої, виконавчої та муніципальної влади підтвердять об'єднання зусиль в поглибленні реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Відбудеться й офіційне відкриття проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який АМУ реалізуватиме за підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку.

Мета проекту ПУЛЬС – посилення місцевого самоврядування, поглиблення демократії, покращення умов для розвитку громад. Проект працюватиме у трьох напрямах: залучення місцевого самоврядування до розвитку законодавчої бази децентралізації влади; збільшення ресурсів місцевого самоврядування; посилення ролі головних учасників децентралізаційної реформи.

Надрукувати
мітки:
коментарів