Поділитись:

Волинській ОДА потрібні гроші на ремонт

Субота, 23 січня 2016, 14:30
Волинській ОДА потрібні гроші на ремонт

Приміщення Волинської обласної державної адміністрації потребує капітального ремонту.

Про це повідомив начальник комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради" Микола Рижук 22 січня під час засідання майнової комісії ОДА - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Микола Рижук розповів, що наразі всі розтрати на господарське утримання ОДА вони повинні покривати за рахунок оренди приміщень. Проте, грошей катастрофічно не вистачає, адже 50% від цієї суми йде в бюджет. Окрім того, більшість приміщень здають за ціною 1 гривня на рік.

Під час дискусії з'ясувалося, що, окрім звичайних поточних потреб, в ОДА є безліч проблем із водовідведенням, його вже немає можливості ремонтувати – потрібна невідкладана заміна.

За словами начальника комунальної установи це коштуватиме приблизно 400 тисяч. Також адміністрація потребує ліфт (1 мільйон 200 тисяч), протипожежну сигналізацію (600 тисяч) і закінчення ремонту даху (просили 400 тисяч - дали 150 тисяч). Оскільки усі проблеми установи наразі вирішити неможливо голова комісії Святослав Кравчук зазначив, що спочатку варто вирішити головну проблему– водопровід.

Проте, Рижук не зміг надати точних розрахунків по кошторису з цього питання. Тому наразі депутати ухвалили рішення з формулюванням: "З дохідної частини бюджету передбачити кошти, які будуть відповідати сумі орендної плати".

Надрукувати
мітки:
коментарів