Поділитись:

Санаторій "Турія" у Ковелі офіційно ліквідують

П'ятниця, 27 січня 2017, 17:19
Санаторій «Турія» у Ковелі офіційно ліквідують

Юридична особа комунальне підприємство "Волинський обласний санаторій матері і дитини "Турія" припинить свою діяльність.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук повідомила, що за рішенням облради від 12 жовтня 2016 року санаторій "Турія" знаходиться на балансі обласного військового ліцею.

За цей час майновий комплекс санаторію повністю збережений, відновили також й енергопостачання.Крім того, член комісії зауважила, що основна проблема з санаторієм полягала у тому, аби зберегти робочі місця. На це депутати отримали відповідь, що наразі на роботу у ліцей перевели охоронців та прибиральниць, отримали нові робочі місця ще й кілька медичних працівників.

У підсумку депутати підтримали проект рішення обласної ради "Про ліквідацію комунального підприємства "Волинський обласний санаторій матері і дитини "Турія" та припинити діяльність юридичної особи КП шляхом його ліквідації, призначивши для цього спеціальну комісію.

Надрукувати
мітки:
коментарів