Поділитись:

Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)

Понеділок, 03 квітня 2023, 19:01
Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)

Початок квітня «порадував» лучан незвичайними погодними умовами. Замість теплої та сонячної квітневої погоди, лучани отримали сильний снігопад, який укрив усе навколо білим простирадлом.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зробили підбірку незвичних квітневих кадрів.

Учора ми писали, що третього квітня жителям міста слід очікувати на дощ із снігом. Проте навіть не сподівалися, що снігопад буде настільки сильним. Київський майдан, проспект Волі та Сітіпарк знову приміряли на собі білосніжні зимові барви. 

Щоб не мерзнути на вулиці, ви можете ненадовго повернутися у новорічну атмосферу. Лишайтесь в дома, робіть улюблений гарячий напій, закутуйтесь у теплий плед та вмикайте цікавий фільм.

Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото)Весна у Луцьку: квітень порадував «лютою» погодою (фото) 

Нагадаємо: Волинський обласний центр з гідрометеорології повідомив, що перший квітневий тиждень в області буде прохолодним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024