Поділитись:

У Луцьку після ремонтних робіт біля дитсадка утворилося провалля (фото)

Вівторок, 04 квітня 2023, 16:55
У Луцьку після ремонтних робіт біля дитсадка утворилося провалля (фото)

У Луцьку після проведення аварійних робіт із заміни трубопроводу на одній з вулиць виникло провалля на пішохідній доріжці.

Про це у вівторок, 4 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Луцькі муніципали відреагували на звернення, що надійшло через відділ комунікації «15-80», щодо невідновленого благоустрою після проведення земельних робіт по вулиці Домни Гордіюк.

«Під час розгляду звернення виявлено провалля, яке було спричинене внаслідок заміни трубопроводу, також було встановлено, що за вказаною адресою виконувалися ремонтні роботи відповідно до аварійного ордеру, який був наданий балансоутримувачу у встановленому порядку», – йдеться у дописі.

В результаті інспектор пояснив відповідальній особі, що відповідно до п.п. 10.4.5 Правил благоустрою міста Луцька балансоутримувач інженерних мереж після проведених робіт зобов’язаний здійснити належне відновлення благоустрою.

«Нагадаємо, що можливість забезпечення комфортних умов проживання залежить від того, наскільки відповідально кожен виконує свої обов'язки», – додали у департаменті.

Лучан просять повідомляти про випадки порушення благоустрою у департамент муніципальної варти за телефонами: 067 000 0 679, 066 102 1 102.

У Луцьку після ремонтних робіт біля дитсадка утворилося провалля (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів