Поділитись:

«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок*

Середа, 12 квітня 2023, 14:32
«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок*

West Auto Hub – це компанія, яка займається імпортом авто із закордону. Проте спеціалісти фірми можуть допомогти вам з продажем власного автомобіля. Спеціально для цього у них є широкий спектр послуг: від розміщення на маркетплейсах до комплексної перевірки у власній сертифікаційній лабораторії.

Продавати автомобіль за допомогою автомаркету можна не тільки двічі на тиждень, адже West Auto Hub надає послуги з продажу цілий тиждень. А така послуга коштує всього від 33 гривень на день. Як зазначає менеджер з продажу автомаркету Богдан Ткачук, це навіть дешевше, ніж купити чашку кави.

«Наші клієнти продають свої авто від 33 гривень в день, і це дешевше, ніж чашка кави. За це ви отримуєте розміщення авто на популярних маркетплейсах, соціальних мережах та продаж в онлайн каталозі wah.ua», – каже спеціаліст.

Богдан ТкачукБогдан Ткачук
 

Аби швидко та якісно продати вашу автівку, експерти автомаркету розміщують оголошення у найпопулярніших соціальних мережах, де його побачать понад 400 тисяч людей. Інстаграм та фейсбук-каталог, розміщення підбірок авто в YouTube Shorts та TikTok – усі ці майданчики до ваших послуг. Крім того, для вас відкритий доступ до продажу в онлайн каталозі wah.ua. А оголошення з автівкою виводяться на екранах біля сервісного центру МВС та в кафе на його території.

«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок* 

Також інформацію про авто розміщуватимуть у спеціально створеному додатку для IOS та Android від West Auto Hub, яким уже користуються тисячі людей для вибору та покупки автомобілів.

У вартість розміщення оголошення входить професійна фотосесія транспортного засобу. Майстри своєї справи зроблять якісні знімки автівки та прикріплять їх до об'яви. Авто продаються 7 днів на тиждень, а не лише в четвер та неділю. Вам не потрібно мерзнути, стояти під дощем чи палючим сонцем. До того ж, автомобілі припарковані на бруківці, а не катаються по багнюці чи щебеню, що тільки псує їх вигляд. Ба більше, вони знаходяться під цілодобовою охороною професіоналів, тому вам не потрібно перейматися за їх безпеку.

«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок* 

Оскільки West Auto Hub знаходиться у дуже вигідній локації з проїзною трасою, вам не потрібно їхати через усе місто, щоб потрапити, наприклад, у сервісний центр. Адже поряд з автомаркетом знаходяться і митниця, і сам центр.

До речі, спеціально для потенційних покупців на місці є сертифікаційна лабораторія, де можна провести огляд автомобіля за такими пунктами:

  • зовнішній огляд на наявність дефектів;
  • оцінка лакофарбового покриття;
  • параметри гальмівної системи;
  • електронна діагностика бортових систем автомобіля;
  • визначення та регулювання тиску в шинах;
  • параметри підвіски, амортизаторів, стан наконечників рульових тяг;
  • люфт рульового керування;

Якщо ж покупець захоче більш детальну оцінку, то на території автомаркету розташована експертна служба, яка перевірить автівку та надасть відповідну довідку.

«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок* 

West Auto Hub може за потреби проводити віддалений продаж вашого транспортного засобу. Ви лише раз привозите автівку для фотосесії, аби її змогли розмістити на усіх необхідних ресурсах, і не залишаєте її на місці. Таким чином ви користуєтеся машиною поки та продається. Мінімальний термін замовлення такої послуги – один місяць.

Для колег у сфері продажу автомобілів у West Auto Hub також є що запропонувати. Одна з таких послуг – оренда місця для вашого транспортного засобу. Якщо ж ви продаєте автівки, але не маєте місця для їх реалізації – можна орендувати на території автомаркету. Спеціалісти можуть додати ваші фото, бренд, лого та рамки, а продавати будете самостійно.

«Дешевше, ніж чашка кави»: West Auto Hub пропонує найкращі умови для продажу автівок* 

Залишити заявку на продаж автівки можна за посиланням, або ж відвідавши автомаркет у селі Струмівка, вул. Рівненська, 74. На вас чекатимуть:

  • Пн Пт: 9:00 – 18:00
  • Сб: 9:00 15:00
  • Нд: 9:00 – 14:00

Або ж отримати консультацію за телефоном – 080 021 20 30.

Поки ви займаєтесь своїми справами West Auto Hub робить продаж автомобіля зручним та комфортним для вас.

Надрукувати
мітки:
коментарів