Поділитись:

«Росіяни живуть у страху», – Вадим Денисенко

Вівторок, 11 квітня 2023, 21:45
«Росіяни живуть у страху», – Вадим Денисенко

Від початку повномасштабної війни було чимало очікувань на антивоєнні настрої та рухи всередині Росії. Але час показав, що росіяни абсолютно байдужі до питання війни і втрат серед власних громадян, більше того багато хто відверто підтримує криваву війну.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко розповів які суспільно-політичні настрої всередині Росії.

Вадим Денисенко зазначив, що у російському суспільстві є страх в очікуванні українського контрнаступу, це можна побачити, навіть, по риториці провідних пропагандистів країни. Проте у загальному серед росіян переважає апатія.

«Основа частина суспільства абсолютно змирилася з тим, що відбувається у росії. Вони входять в умовний кокон і намагаються, навіть, мінімізувати кількість новин, які вони дивляться, для того аби просто відійти подалі від тих страхів які насправді нав’язує російська влада у своєму суспільстві», – каже він.

Виконавчий директор Українського інституту майбутнього переконаний, що російське суспільство в страху, відчуває апатію і готове сприйняти будь-які рішення які запропонує їм путін. На жаль, зараз воно не має будь-якої волі до змін у країні, це твердження справедливе і для російських еліт. Також Вадим Денисенко зазначив, що «червоною лінією» після якої путіну перестануть усе пробачати стане різке погіршення життя росіян.

Детальніше у відео:

«Росіяни живуть у страху», – Вадим Денисенко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів