Поділитись:

Навіщо у Луцьку комендантська година: пояснення від поліції (відео)

Четвер, 13 квітня 2023, 22:07
Навіщо у Луцьку комендантська година: пояснення від поліції (відео)

Від початку повномасштабної війни у всіх областях України впроваджена комендантська година, проте її тривалість різниться в залежності від області,  а в Закарпатській області комендантська година відсутня.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Дмитро Мокич розповів про необхідність комендантської години в області та Луцьку зокрема.

Очільник поліції зазначив, що комендантська година необхідна і не потрібно забувати, що війна продовжується, а ворог підступний.

«Те, що тут не ведуться бойові дії – не означає, що не повинна бути комендантська година. Ворог не спить, працюють диверсійно-розвідувальні групи», – каже він.

Дмитро Мокич зазначив, що багато органів влади працюють над виявленням ворога всередині країни.

«Служба безпеки працює, національна поліція, національна гвардія працює, контррозвідка над цим працює. І для того, щоб виявити агресора, виявити порушника над цим потрібно працювати, провести фільтраційні заходи. Якщо через наше місто і нашу область великий трафік, то звісно ж ворог може йти пішки, може пересуватися човном, може пересуватися на автотранспорті, може залізничним вокзалом пересуватися. І для цього всі ці заходи проводяться, щоб виявити», – зауважує очільник волинських патрульних.

Також керівник Управління патрульної поліції у Волинській області розповів, що проти ідеї чи думки про послаблення, чи скасовування комендантської години на Великдень, адже ворог може використати це у своїх цілях або аби зробити шкоду.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів